Wyznaczeni lek.wet. do badania mięsa na włośnie

   

Badanie mięsa

Na podstawie § 7 ust. 5 Rozporządzenia MRiRW z dnia 21.10.2010 r. w sprawie wymagań weterynaryjnych przy produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własny (Dz. U. z 2016 r. poz. 885 t.j.), do badania mięsa świń oraz dzików na obecność włośni metodą wytrawiania próbki zbiorczej z zastosowaniem metody magnetycznego mieszadła zostali wyznaczeni:

lek. wet. Aleksander Rybczyński

lek. wet. Przemysław Czuczwara

GABINET WETERYNARYJNY "PRO AMICIS" SC

ul. Pierwszej Brygady 21A

73-110 Stargard

Próbki mięsa przyjmowane są w godzinach pracy gabinetu oraz po uzgodnieniu telefonicznym

91 577 51 68

502 551 419

 501 551 419

 

Wymagania dotyczące próbek przyjmowanych do badania  umieszczone są w zakładce:

 BADANIE MIĘSA NA WŁOŚNIE --> Zasady pobierania prób mięsa

 Do próbek mięsa należy dołączyć Zlecenie badania mięsa, które można wypełnić na miejscu w gabinecie weterynaryjnym lub pobrać z zakładki: PLIKI DO POBRANIA -- > Wzory dokumentów

Wytworzył:
(2014-08-25)
Udostępnił:
Magdalena Wesołowska
(2014-09-03 08:13:54)
Ostatnio zmodyfikował:
Magdalena Wesołowska
(2017-03-06 20:58:30)